Salata de ton cu maioneza de post

de Ina in Salate, 13 Iul 2011 | 18929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve cu ton maruntit
  • maioneza din cartofi
  • doua linguri cu gris fierte in 200 ml apa
  • o ceapa
  • piper
  • delikat/sare
  • marar tocat
  • 2-3 castraveti in otet - optional 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ton cu maioneza de post:

Scurgem bine uleiul  din conservele de ton. Pregatim maioneza din cartofi  si mustar.

Fierbem 200 ml apa cu putina sare, apoi adaugam 2 linguri cu gris si mestecam pana se ingroasa si obtinem  o consistenta ca de mamaliga . Dam deoparte si lasam sa se raceasca bine.

Curatam o ceapa si o tocam marunt, apoi o amestecam cu tonul bine stors de ulei.   Amestecam totul cu maioneza de cartofi , grisul racit si patrunjel verde tocat. Potrivim de piper, sare si dam pasta la frigider pentru cca. 30 minute.

Daca doriti, puteti adauda si 2-3 castraveti in otet, tocati si scursi  bine  de zeama, ca la varianta de baza  .   

Servim pe felii de paine putin prajita .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton cu maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre